Cautare

735 de rezultate pentru "juniori c suceava" (3.88 secunde)
Pe de alta parte, ambasadorul, care a acordat interviul in contextul sarbatoririi, la 24 august, a Zilei Nationale a Ucrainei, a mentionat o serie de manifestari culturale care vor avea loc la Bucuresti si la Suceava cu aceasta ocazie.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Suceava, ca el, personal, sprijina miscarile de strada pentru ca romanii trebuie sa aiba macar dreptul de a se vaita.
Presedintele Traian Basescu, aflat, luni, in vizita la Dornesti (Suceava), s-a aratat extrem de deranjat de prezenta presei si le-a cerut membrilor Serviciului de Protectie si Paza (SPP) sa indeparteze ziaristii din fata lui, astfel incat sa ii poata vedea pe militarii care lucreaza la podul de pontoane.
Narcis Stefan, consilier judetean PSD, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu i se pare normal ca executivul sa aloce patru milioane de lei Consiliului Judetean (CJ) Suceava, iar celui din Botosani doar 180.000 de lei.
Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminica, la Suceava, unde a avut loc sedinta in care a fost aleasa conducerea PDL Suceava, ca PDL da startul campaniei electorale, chiar daca aceasta incepe cu alegerile interne, care "strang echipa, fixeaza liderii si prioritatile"
Senatorul PSD de Suceava Gavril Marza trage un semnal de alarma asupra cultelor sa nu intre in parteneriat cu PDL.
Sebastian Lazaroiu va avea acces la informatii despre cei sase milioane de pensionari Presedintele PSD Suceava, deputatul Catalin Nechifor, apreciaza ca numirea lui Sebastian Lazaroiu ca ministru al Muncii vizeaza viitoarea campanie electorala, avand in vedere ca acesta va detine informatii si date personale ale celor sase milioane de pensionari pe care va incerca sa-i manipuleze.
Primarul PDL din Suceava, Ion Lungu, are o intentie de vot de 43%, in timp ce candidatul PNL cel mai bine plasat, Alexandru Baisanu, ar obtine 25%.
"Nu ne batem cu un partid, ci cu un sistem mafiot" Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a cerut, luni, la Suceava, social-democratilor si liberalilor sa pregateasca o organizare ‘‘aproape militara‘‘ in perspectiva alegerilor locale din 2012, aratand ca lupta nu va fi cu un partid, ci cu un "sistem mafiot".
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
• In Suceava, batalia pentru Consiliul Judetean este ina stransa, candidatul PDL Gheorghe Flutur ar avea doar doua procente in fata contracandidatului USL Catalin Nechifor.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Prezent ieri la Botosani, comisarul-sef Ioan Petrescu, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Suceava, a precizat ca numai in ultimele doua saptamini au fost descoperite cinci astfel de falsuri, una dintre bancnote fiind recuperata de la o banca din municipiul Botosani, al carei nume nu a fost facut insa public.
Zece ocoale silvice constituite in cadrul Directiei Fondului Bisericesc RA Suceava vor deveni functionale incepand cu 1 ianuarie 2005. In cele zece ocoale silvice vor fi preluati prin transfer circa 500 de angajati ai Directiei Silvice Suceava.
Pentru noi nu exista faza intermediara“, a afirmat la sfarsitul saptamanii trecute, la Suceava, noul ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Cel mai ridicat nivel al acestor preturi este inregistrat in judetul Suceava, unde o gigacalorie poate costa 213,6 lei.
Potrivit Linicai Stan, directoarea THR Marea Neagra, este vorba despre hotelurile Orizont, Fortuna si Sirena (toate de o stea), Magura si Suceava (ambele cu doua stele), toate din Eforie Sud.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
google-analytics.com